Aarre 3D-sukkahousut, raidallinen 2-pack

Naisten 50den sukkahousu mukavalla 3D-vyötäröllä. Pakkaus sisältää yhden parin mustia sukkahousuja, jonka sivussa on tummanharmaa raita sekä yhden kokomustan sukkahousuparin. 50den vahvuinen sukkahousu on monkäyttöinen sopii arkeen kuin myös hieman juhlallisempiinkin tilanteisiin.

Litteät saumat eivät aiheuta ikäviä muhkuroita ohuenkaan mekon tai hameen alla.
3D-rakenne takaa sopivien sukkahousujen löytymisen monen kokoisille ja muotoisille käyttäjille. Rakenteen ansiosta voit valita pienemmän koon, jos haluat napakamman tuntuiset sukkahousut. Tällöin sukkahousut eivät ole aivan niin peittävät, kuin käyttäessäsi saman tuotteen isompaa kokoa.
AARREwoman 3D -sukkahousut on valmistettu Q-NOVA® -polyamidista, joka on jo tuotantovaiheessa kierrätettyä materiaalia (pre-consumer recycled).
Q-NOVA®-polyamidin tuotannossa pyritään vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja käytetään 90 % vähemmän vettä, kuin tavallisen polyamidin tuotannossa. Langan kehruussa ei käytetä lainkaan kemikaaleja.
Jokaisesta ostetusta pakkauksesta lahjoitetaan 1 eur itämeren suojeluun lue lisää 

Materiaali: kokomusta sukkahousu: 90% Q-NOVA®-polyamidi + 10% elastaani, raidallinen sukkahousu: 81% Q-NOVA®-polyamidi + 10% elastaani + 9% polypropeeni

Hinta: 24,90 €
Loppuunmyyty