Nakoa Casual Chic Print Shirt Midnight Lily

Hurmaava Midnight Lily on elegantti ja juhlava kukkakuosi. Kuosissa tanssivat kauniit liljat, valkoiset kruunuvuokot sekä säväyttävät magnoliat. Vaaleanruskeat lehdet sitovat printin kauniiksi kokonaisuudeksi. Kuosi on pohjasävyltään tumma navy, kun taas kukissa vaihtelevat valkoisen ja roosan eri sävyt.  Midnight Lily sopii hienosti niin juhlakauteen kuin arkeen!

Upea Casual Chic Shirt ovat helppo valinta niin toimistolle kuin kaupungille! Collegepaita on vaatekaapin luottotuote, joka on helppo valinta jokaiseen päivään. Upean oloasun saat yhdistämällä paidan Nakoan Casual Chic collegehousuihin. Casual Chic Shirt istuu kauniisti niin farkkujen kuin hameiden parina. Pukemalla alle kauluspaidan, saat kauniin toimistolookin. Asusteilla ja koruilla on helppo luoda vaihtelua haluamaasi tyyliin. Kangas on kauniisti laskeutuvaa, ohutta GOTS-sertifioitua collegea. Kangas tuntuu miellyttävältä yllä.

 95% puuvilla 5% elastaani
Suunniteltu Suomessa, valmistettu Virossa
Koot XS-XXL
GOTS-sertifikaatti

Koon valinta
Paidoissa on kokoaan vastaava mitoitus, katso lisätietoa suuntaa antavasta mittataulukosta. Malli on 160 cm pitkä ja käyttää kokoa XS.

Hoito-ohjeet

Tuote tulee pestä max. 40 asteessa nurinpäin samansävyisten kanssa, rumpukuivausta ei suositella. Muotoillaan kosteana. College saattaa kutistua max 5%. 

Hinta: 62,93 € 89,90 €
Loppuunmyyty