Yo Zen naisten Totem mekko musta/kulta

Mekossa on pyöreä pääntie, sekä käännetyt hihansuut ja helma. Helmassa on YO ZEN -logolla varustettu keinonahkainen merkki ja sivusaumoissa käytännölliset taskut. Mekko on rinnan kohdalta istuva, ja levenee A-linjaisesti alaspäin. Sopivan koon valitsemisessa auttaa mittataulukko.

Uskollinen susi, rohkea kotka ja viisas lohi muodostavat pyhän symbolin, toteemin. Aivan kuten perheet ja heimot, niin myös toteemit muodostuvat joukosta yksilöitä. Joukossa jokaisella on oma tärkeä paikkansa ja merkityksensä. Joukossa on ylivertaista voimaa, jota yksilön on mahdotonta saavuttaa yksin.

Designfilosofiamme on suunnitella tuotteet niin huolellisesti, että ne kestävät aikaa, mutta näyttävät tuoreelta vuosienkin päästä. Mekon leikkaus, kuosi ja laadukas materiaali luovat yhdessä ajattoman vaatteen, joka on helppo yhdistää jo entuudestaan kaapista löytyviin vaatekappaleisiin.

Joustava, mutta vahva trikoo on 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania. Printtikuosi on painettu läpivärjätylle kankaalle, mikä takaa hyvän laadun pesusta pesuun. Orgaanisesta puuvillasta valmistetun kankaan kuiduissa saattaa esiintyä luontaisesti hentoisia jäämiä puuvillan kotelosta.

Suosittelemme pesemään vaatteet nurinpäin 40 asteen lämpötilassa samanväristen vaatteiden kanssa ja muotoilemaan kosteana. Vaatteet kannattaa silittää nurjalta puolelta kahden pisteen lämpötilalla, jolloin printti kestää käytössä pidempään eikä keinonahkainen logo vaurioitu.

Hinta: 38,40 € 96,00 €
Loppuunmyyty