Nakoa mekko Wrap dress Leopard

Nakoan Wrap Dress saatavilla nyt kauniissa Leopard-kuosissa!

Nakoan uusi, ajattoman tyylikäs kaksipuoleinen käännettävä kietaisumekko. Mekko on suunniteltu käännettäväksi - voit itse päättää, haluatko v-aukon korostamaan dekolteeta vai selkäpuolta. Leveän vyön voit kietoa joko taakse tai eteen. Materiaali on ihanan pehmeää puuvillaelastaania. Nakoan Wrap Dress on polvimittainen ja hihat ovat pituudeltaan 3/4. Käyttömukavuutta lisäävät taskut ovat huomaamattomat ja siistit. Nakoan Wrap Dress sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan!

 95% puuvilla 5% elastaani
 Koot XS-XXL
Suunnittelu Suomessa, valmistus Virossa
Kankaalla GOTS-sertifikaatti

Koon valinta

Nakoan Wrap Dress kestää hyvin aikaa ja sama koko sopii monenlaisille vartaloille. Mekko sopii hyvin istuvampaan sekä rennompaan tyyliin. Katso apua koon valintaan suuntaa antavasta mittataulukosta tai ota yhteyttä asiakaspalveluun!

Hoito-ohjeet

Nakoan käyttämä puuvillatrikoo on luonnonmukaisesti tuotettua, GOTS-sertifioitua puuvillaa. Pese max. 40 asteessa, nurinpäin käännettynä samansävyisten kanssa. Kutistuvuus enintään 5%, pääosin pituudesta. Emme suosittele rumpukuivausta, sillä se saattaa lisätä kutistumista sekä haalentaa sävyjä. Kuosittele kevyesti kosteana.

Hinta: 80,94 € 134,90 €
Loppuunmyyty