PaaPii Nelli tunika Sesse petrooli

Rapsuta Sesseä korvan takaa ja taputa pehmeää massua – kohta Sesse jo antaakin tassua! Suloiset Sesset ovat saapuneet ilahduttamaan kaikkia PaaPiin ystäviä. Koirakuosinen trikootunika on mukava vaate hauskoihin mielikuvitusleikkeihin tai rentoihin lukuhetkiin. Pitkähihainen tunika on kapealinjainen, ja siinä on hieman alaspäin levenevä helma. Materiaalina on mukavan joustava luomupuuvilla, joka mukailee lapsen liikkeitä leikin lomassa. 

PaaPiin kotimainen tunika on kiireisten aamujen pelastus. Yhdistä tunika esimerkiksi PaaPiin Ilona -legginsien kanssa muodostaaksesi mukavan asun.

Mietitkö mikä koko sopii lapselle parhaiten? Tarkasta mittataulukkomme, josta löydät sopivimman koon. Tämän vaatteen mittataulukon löydät selaamalla sivua alaspäin.

Tunika on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa.

Materiaali on luomupuuvillatrikoo, joka on valmistettu Liettuassa, GOTS- ja Öko tex -sertifioidussa tehtaassa. GOTS -sertifikaatti takaa, että kankaan valmistus on luonnonmukaista alusta loppuun. Öko tex puolestaan varmistaa, että kangas on turvallinen myös herkälle iholle. 

Hinta: 21,45 € 42,90 €