PaaPii Riemu haalari Sesse vaaleanpunainen

Rapsuta Sesseä korvan takaa ja taputa sen pehmeää massua – kohta Sesse jo antaakin tassua! Suloiset Sesset ovat saapuneet ilahduttamaan pieniä PaaPiin ystäviä. Koirakuosinen collegehaalari pitää lattialla viihtyvän pienokaisen lämpimänä. Hupullisessa haalarissa on kätevä vetoketju helpottamassa pukemista. Joustocollege on joustava materiaali, joka mukailee vauvan liikkeitä kovassakin vilskeessä. Pehmeä collegehaalari sopii erinomaisesti myös päiväunille.

PaaPiin kotimainen collegehaalari on arkipäivien pelastus! Helposti puettava haalari mahdollistaa loistavasti kerrospukeutumisen. Pue haalarin alle esimerkiksi PaaPiin kauniskuvioinen body ja ohuet Baby legginsit. 

Mietitkö mikä koko sopii vauvalle parhaiten? Tarkasta mittataulukkomme, josta löydät parhaiten vauvalle sopivan koon. Tämän vaatteen mittataulukon löydät selaamalla sivua alaspäin.

Haalari on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa.

Materiaali on luomupuuvillainen joustocollege, joka on valmistettu Liettuassa, GOTS- ja Öko tex -sertifioidussa tehtaassa. GOTS -sertifikaatti takaa, että kankaan valmistus on luonnonmukaista alusta loppuun. Öko tex puolestaan varmistaa, että kangas on turvallinen myös herkälle iholle.

Hinta: 59,90 €
Loppuunmyyty