PaaPii Halla huppari Pohjolan Portti metsä

Aarnioilla metsänhengen, virvatulten viettelysten ulvovat sudet ylevästi, otsot kannelta soittavat, petäjäistä näppäilevät. Juhlistavat elonkehrää, täysikuuta taivaankannen. Varjelevat porttia Pohjolan, veräjäistä sydänmaiden, maaemoa metsäläisten, luontoäitiä korpimaiden.

Astu sisään Pohjolan porteista ja lumoudu susien ja karhujen musisoinnista! Metsän vihreä väri tekee tästä upeasta kuosista entistäkin maagisemman. Runsas kaulus on Halla -hupparin kaunis yksityiskohta, jonka voit nostaa hupuksi tai pitää rennosti kaulalla. Kapean, pitkähihaisen hupparin sivusaumoissa on kivat taskut. Materiaali on pehmeä luomupuuvillainen joustocollege.

PaaPiin kotimainen naisten huppari antaa mahdollisuuden valita rentouden ja tyylikkyyden samaan aikaan! Yhdistä kaunis huppari farkkujen kanssa työpäivää varten. Rennomman asun saat vaihtamalla farkut PaaPiin Saana -collegehousuihin. 

Mietitkö minkä koon valitsisit? Tarkasta mittataulukkomme, josta löydät sopivimman koon. Tämän vaatteen mittataulukon löydät selaamalla sivua alaspäin. Jos haluat rennomman istuvuuden, valitse kokoa isompi huppari. 

Huppari on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa. 

Materiaali on luomupuuvillainen joustocollege, joka on valmistettu Liettuassa, GOTS- ja Öko tex -sertifioidussa tehtaassa. GOTS -sertifikaatti takaa, että kankaan valmistus on luonnonmukaista alusta loppuun. Öko tex puolestaan varmistaa, että kangas on turvallinen myös herkälle iholle. 

Hinta: 65,95 € 119,90 €
Loppuunmyyty