Yo Zen aikuisten mekko musta

Huippuihana Yo zen mekko aikuisille!

Mekossa on pyöreä pääntie, sekä käännetyt hihansuut ja helma. Helmassa on YO ZEN -logolla varustettu keinonahkainen merkki ja sivusaumoissa käytännölliset taskut. Mekko on rinnan kohdalta istuva, ja levenee A-linjaisesti alaspäin. Sopivan koon valitsemisessa auttaa mittataulukko.

YO ZENen logostakin tuttu joutsen muodostaa kankaalle päästyään graafisen kuosin. Origamiteemaa on käsitelty uudesta näkökulmastasta ja origamin kolmiulotteinen muoto on muokattu jälleen kaksiulotteiseksi.

Designfilosofiamme on suunnitella tuotteet niin huolellisesti, että ne kestävät aikaa, mutta näyttävät tuoreelta vuosienkin päästä. Mekon leikkaus, kuosi ja laadukas materiaali luovat yhdessä ajattoman vaatteen, joka on helppo yhdistää jo entuudestaan kaapista löytyviin vaatekappaleisiin.

Joustava, mutta vahva trikoo on 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania. Printtikuosi on painettu läpivärjätylle kankaalle, mikä takaa hyvän laadun pesusta pesuun. Orgaanisesta puuvillasta valmistetun kankaan kuiduissa saattaa esiintyä luontaisesti hentoisia jäämiä puuvillan kotelosta.

Suosittelemme pesemään vaatteet nurinpäin 40 asteen lämpötilassa samanväristen vaatteiden kanssa ja muotoilemaan kosteana. Vaatteiden silityslämpötila on kaksi pistettä. Huomaa, että keinonahkainen logo tulee silittää ainoastaan vaatteen nurjalta puolelta.

Kaikki YO ZENen vaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu eettisesti Euroopassa

Hinta: 31,60 € 79,00 €
Loppuunmyyty