Nakoa Leggings Midnight Lily

Hurmaava Midnight Lily on elegantti ja juhlava kukkakuosi. Kuosissa tanssivat kauniit liljat, valkoiset kruunuvuokot sekä säväyttävät magnoliat. Vaaleanruskeat lehdet sitovat printin kauniiksi kokonaisuudeksi. Kuosi on pohjasävyltään tumma navy, kun taas kukissa vaihtelevat valkoisen ja roosan eri sävyt. Midnight Lily on raikas kuosi samisteluun!

Nakoan laadukkaat Print Leggingsit ovat pehmeän materiaalinsa ansioista lempivaate ympäri vuoden. Leggingseistä löytyy kiristettävä kuminauha vyötäröltä, joka lisää käyttömukavuutta. Kangas on pehmeää ja laadukasta GOTS-sertifioitua puuvillatrikoota Liettuasta. Kangas tuntuu miellyttävältä yllä.

95% puuvilla 5% elastaani
Koot 80/86-152/158
Suunniteltu Suomessa, valmistettu Virossa
GOTS-sertifikaatti 

Koon valinta 

Leggingsit ovat normaalia mitoitusta ja tuote vastaa kaksoiskoon pienempää kokoa. Katso lisätietoja suuntaa antavasta mittataulukosta.
 

Hoito-ohjeet 

Nakoan käyttämä puuvillatrikoo on luonnonmukaisesti tuotettua, GOTS-sertifioitua puuvillaa. Pese max. 40 asteessa, nurinpäin käännettynä samansävyisten kanssa. Kutistuvuus enintään 5%, pääosin pituudesta. Emme suosittele rumpukuivausta, sillä se saattaa lisätä kutistumista sekä haalentaa sävyjä. Kuosittele kevyesti kosteana.

Hinta: 24,43 € 34,90 €