Breden Kids hattuhuivi Petrol bearwolf (merinovilla vuori)

100% Oeko-Tex®-sertifioitu merinovilla hattuhuivi BREM soveltuu parhaiten käyttöön syksyllä, talvella ja kevätkaudella. Paras lämpötila tälle tuotteelle käytettäväksi on +5 asteen ja -7 °C välissä. Hattuhuivi pysyy täysin paikallaan pitäen korvat ja niskan tuulelta suojattuna, ihan kuten balaclava. Huivissa on pitkä etu- ja takaosa ja se pitää rintakehän lämpimänä.

Tätä leikkisää hattuhuivia voi käyttää kolmella eri tavalla, leuan alla, suun tai nenän päällä. Toisin sanoen – tämä on pakkohankinta kaikille pikkuninjoille :)

MERINOVILLA on PARAS VAIHTOEHTO kylmempiin säihin, sillä se on HENGITTÄVÄ ja se SÄÄTELEE kehon lämpötilaa. Merinovilla imee liiallista kosteutta jotta iho ei hikoilisi. Sen takia se sopii erinomaisesti lapsille jotka hikoavat helposti. Merinovilla on kaikkein pehmein villa ja se on myös antibakteerinen, joten se sopii myös lapsille joilla on herkkä ja / tai atooppinen iho.

Kaikki Breden –yrityksen merinovillaiset tuotteet ovat KONEPESTÄVIÄ pesukoneissa joissa on villapesuohjelma, kevyt linkous on sallittua. Materiaali on 95% luonnonmukaista puuvillaa, 5% elastaania; Vuori 100% Oeko-Tex® sertifioitua merinovillaa.

VINKKI: valitse hattukoko joka perustuu lapsen pään ympärysmittaan, ei ikään tai jo olemassa olevaan hattuun. Esimerkiksi, kun pään ympärysmitta on 51 cm, valitse hattu jonka koko on 50/52.

 

Kaksi tuotetta yhdessä: Hattu ja huivi
GOTS luonnonmukaista puuvillaa oleva päällys
100% Oeko-Tex® merinovillavuori
ei-kutiava
pehmeä ja joustava kangas
sopii lämpötiloihin +5 - -7°C
ainutlaatuinen, rekisteröity design (EM, NO DM/089105)
merinovillakangas valmistettu Suomessa

Hinta: 18,95 € 37,90 €