Mannankylässä puputossut kameli

Kamelin väriset nahkaiset puputossut on valmistettu kierrätetystä nahasta. Kaikki aitonahkaiset puputossut valmistetaan kierrätettyjen nahkavaatteiden ja kalusteiden  kulumattomista ja hyväkuntoisista paloista. Nahkaisten puputossujen pohja on mokkaa joka minimoi liukkauden.

Aitonahkaiset tossut valmistetaan kierrätysnahasta. Valitsen tossuihin vain hyväkuntoista nahkaa, mutta materiaalien pinnoissa on eroja. Tossupari valmistetaan kuitenkin aina niin, että parin miehustat ovat pinnaltaan yhtenevät

Joustavan kuminauhan ansiosta lapsen on helppo pukea tossut itse, ryhdikäs malli takaa tossujen pysymisen mukana seikkailuissa.

Ilmoita lisätiedoissa haluamasi pohjan mitta.

Mittaa jalka kantapäästä isovarpaaseen ja lisää mittaan kasvu- ja/tai käyntivara. Suositukseni on lisätä 1cm. Vastasyntyneillä lisäisin 1,5cm. Ilmoita tämä mitta johon on vara jo valmiiksi laskettu. Lasten koot 24 senttimetriin asti. (Halutessasi isomman koon katso aikuisten tossut)

Lähtökohtaisesti tuotteita ei ole varastossa, vaan ne valmistetaan asiakkaan toiveen mukaan. Toimitusaika korkeintaan 2 vko, kysy halutessasi tarkempaa toimitusaikaa sähköpostilla.

Sisäkäyttöön.

Ei vesipesua.

Hinta: 40,00 €