Nakoa Print Wrap Dress Midnight Lily

Hurmaava Midnight Lily on elegantti ja juhlava kukkakuosi. Kuosissa tanssivat kauniit liljat, valkoiset kruunuvuokot sekä säväyttävät magnoliat. Vaaleanruskeat lehdet sitovat printin kauniiksi kokonaisuudeksi. Kuosi on pohjasävyltään tumma navy, kun taas kukissa vaihtelevat valkoisen ja roosan eri sävyt.  Midnight Lily sopii hienosti niin juhlakauteen kuin arkeen!

Nakoan klassikko, ajattoman tyylikäs kietaisumekko saatavilla nyt laadukkaasta puuvillakankaasta. Suosittu Wrap Dress on vaatekaapin luottotuote, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Mekossa on kaunis ja imarteleva siluetti. Mekkoon lisätty rintamuotolaskos tuo yläosaan istuvuutta, ja hakasella saat halutessasi lisää peittävyyttä dekolteelle.

Kangas on pehmeää ja laadukasta GOTS-sertifioitua puuvillaelastaania Liettuasta. Kangas tuntuu miellyttävältä yllä.  Leveä vyö asettuu mukavasti vyötärölle, ja voit sitoa sen eteen tai taakse. Nakoan Wrap Dress on polvimittainen ja hihat ovat täyspitkät. GOTS-sertifioitu puuvilla on mukava päälläsi, näyttäen samalla upealta.

95% puuvilla 5% elastaani
Suunnittelu Suomessa, valmistettu Virossa
Koot XS-XXL
GOTS-sertifikaatti

Koon valinta

Nakoan Wrap Dress on kokonaan kietaistavaa mallia ja se kestää hyvin aikaa, sama koko sopii monenlaisille vartaloille. Valitse koko, jota normaalisti käytät. Mekko sopii hyvin istuvampaan sekä rennompaan tyyliin. Katso apua koon valintaan suuntaa antavasta mittataulukosta tai ota yhteyttä asiakaspalveluun!

Hoito-ohje

Nakoan käyttämä puuvillatrikoo on luonnonmukaisesti tuotettua, GOTS-sertifioitua puuvillaa. Pese max. 40 asteessa, nurinpäin käännettynä samansävyisten kanssa. Kutistuvuus enintään 5%, pääosin pituudesta. Emme suosittele rumpukuivausta, sillä se saattaa lisätä kutistumista sekä haalentaa sävyjä. Kuosittele kevyesti kosteana.

Hinta: 94,43 € 134,90 €
Loppuunmyyty