Makia Sapokka aikuisten huppari

Makian tummansininen, luomupuuvillainen aikuisten huppari hienolla painatuksella. Edessä saimaannorppa ja teksti "PSS RY 1969, Keep The Archipelago Tidy".

Materiaali: 100% luomupuuvillaa

Huppari on osa Makian Keep The Archipelago Tidy- yhteistyömallistoa Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa.

Pidä Saaristo Siistinä ry on valtakunnallinen kaikkien veneilijöiden ja vesiurheilun ympäristöjärjestö. Vuodesta 1969 lähtien yhdistys on työskennellyt saarten ja järvien luonnon puhdistamiseksi. PSS ry toimii Saaristomerellä, Saimaalla, Päijänteellä, Pohjanlahdella, Pirkanmaalla ja Itä-Suomenlahdella. Vuodesta 1969 lähtien Seura on työskennellyt puhtaamman saariston ja järven luomiseksi luonnonympäristöön. PSS ry:n toiminta-alueita ovat Saaristomeri, Saimaa, Päijänne, Pohjanlahti, Pirkanmaa ja Itäinen Suomenlahti

Nimi "Sapokka" viittaa samannimiseen vesipuistoon joka sijaitsee Kotkan keskustassa Kotkansaarella. Puistoalue käsittää noin kolme hehtaaria Sapokanlahden pohjukan ympäristöä. Sapokanlahti on ollut kaavassa puistoalueena jo vuodesta 1917 lähtien. Nykyisen vesipuiston rakentaminen aloitettiin vuonna 1990. Puistossa on noin 20 metriä korkea vesiputous, jonka vesi pumpataan merestä puolen kilometrin päästä. Putouskallion huipulla on nähtävillä yli 20 kivipaatta, ”Kiviset Kotkat”, jotka esittelevät suomalaisia kivilaatuja.

Hinta: 99,00 €