Kokokidi MY WEEK magneettikalenteri

Lapsi ymmärtää paremmin mitä lähiaikoina tapahtuu. Päiväkoti-ikäisen lapsen on vielä vaikea hahmottaa sellaisia käsitteitä kuin ”huomenna” tai ”viikonloppuna”. Viikkokalenterin viikonpäiviä ja kuvia seuraamalla lapsi ymmärtää paljon helpommin montako päiväkoti- tai kerhopäivää viikossa on, milloin on viikonloppu tai milloin se mummi oikein tulee. Tämä tekee arjesta lapselle helpommin ennakoitavaa ja lapsi voi paremmin.

Kalenterin käyttö on lapselle mahdollisimman helppoa. Alussa viikon tapahtumia katsotaan yhdessä aikuisen kanssa ja myöhemmin omatoimisesti. Aikuisen tehtävänä on varmistaa, että kalenterin tapahtumat ja päivä ovat ajan tasalla. Mikäli kalenteria pidetään jääkaapin ovessa, sitä on helppo vilkaista vaikka aamupalaa tehdessä. Lapsen on helppo tarttua magneetteihin pienillä sormilla, sillä magneetit ovat paksuja, mutta kevyitä ja irtoavat juuri sopivan helposti.

Kalenterin tapahtumat on mietitty tarkasti. Kalenterista löytyy magneettiset viikonpäivät englanniksi sekä 24 raikkaasti kuvitettua magneettia kuvaten viikon yleisiä tapahtumia sekä harvemmin tapahtuvia tärkeitä tapahtumia. Lisäksi mukana on 7 tyhjää magneettia, joihin voit piirtää tai lisätä minkä tahansa tarran. Koko perhe mukaan ideointiin ja pitäkää hauskaa! Voit pitää kalenteria jääkaapin ovessa, metallipintaisella taululla tai maalata jonkin pinnan magneettisella maalilla.

Saat tyylikästä suomalaista designia. Tuote on täysin Suomessa suunniteltu ja raikkaan kuvituksen on tehnyt teollinen muotoilija Netta Korhonen. Designin lähtökohtana on ollut, että tuotteen täytyy toimia päivittäisessä käytössä, paketti on tyylikäs ja itse kalenteri on kaunis lisä kodin sisustukseen.

Haetko lahjaideaa, josta on hyötyä pitkäksi aikaa? On mukavaa antaa lahjaksi tuote, josta on aidosti hyötyä lahjan saajalle. Monista muista lahjoista erottuen magneettikalenterista on iloa moneksi vuodeksi. Voit nähdä kalenterin ahkerassa käytössä aina vieraillessasi lahjan saaneessa perheessä.

Parhaiten tuote soveltuu 3-6 -vuotiaalle lapselle. Paketissa olevat viikonpäivät sekä paketin tekstit ovat Englanniksi.

Hinta: 29,90 €