CarlijnQ

CarlijnQ on lastenvaatemerkki, jonka tavoitteena on juhlistaa lapsuutta ja tarjota vanhemmille vastuullisesti valmistettuja ja ympäristöystävällisiä vaatteita lapsille. Merkin tarina alkoi ensimmäisen lapsen, Doriksen syntymän inspiroimana.

CarlijnQ:n vaatteet on suunniteltu lapsille hauskanpidon mahdollistamiseksi. Leikkisiä kuoseja ja värikkäitä vaihtoehtoja tarjoava merkki tekee pukeutumisesta lapselle hauskaa.

Kaikki CarlijnQ:n vaatteet on valmistettu luomu- ja kierrätetyistä materiaaleista, ja ne ovat sertifioituja Global Organic Textile Standard (GOTS) -sertifikaatilla. GOTS-sertifikaatti takaa, että vaatteiden valmistus tapahtuu ympäristöystävällisesti ja ilman haitallisia kemikaaleja.

CarlijnQ edustaa moderneja ja kestäviä vaatteita, joissa painotetaan mukavuutta, tyylikkyyttä ja iloa. Merkin vaatteet valmistetaan Turkissa, Portugalissa ja Kiinassa tehtaissa, joissa työntekijöille tarjotaan elämiseen riittävä palkka, sosiaaliturva, lomapäivät, sairasloma, terveysvakuutus ja ylityökorvaukset.

CarlijnQ haluaa tarjota mahdollisimman paljon GOTS-sertifioituja kankaita valikoimassaan, valiten laadun määrän sijaan. Merkki käyttää myös kierrätettyä polyesteriä uimapukujen, reppujen ja talviasetusten valmistuksessa sekä biohajoavia ja kompostoituvia pakkausmateriaaleja.

CarlijnQ on merkki, joka haluaa tehdä erottua ja tukea vastuullista taloutta. Koe erilainen lapsuus ja valitse CarlijnQ:n laadukkaat ja vastuullisesti valmistetut vaatteet miniQ verkkokaupasta.