Kaiko

Kaiko Clothing Company - Suomalainen muotibrändi vastuulliselle kulutukselle

Kaiko Clothing Company on suomalainen muotibrändi, jonka perusti Mirjam Sokka vuonna 2016. Brändin synty tarjosi Sokalle mahdollisuuden luoda muotia, joka yhdistää tyylikkään ulkonäön ja eettisesti kestävän tuotannon. Kansainvälisen liiketalouden opiskelijana ja aiemmalla kokemuksella vaatealan retail-alalta, Sokka halusi tehdä eron alalla ja luoda brändin, joka tekisi positiivisen vaikutuksen maailmaan, erityisesti kehitysmaissa, joissa monet vaatetehtaat toimivat eettisesti kestämättömissä olosuhteissa.

Vastuullinen ja eettinen valinta

Kaiko on intohimoinen vastuullisen kulutuksen edistämisestä ja tarjoaa valikoiman vaatteita ja asusteita, jotka on valmistettu korkeimmilla eettisillä standardeilla. Brändi yhteistyökumppaninsa kanssa Portugalissa hankkii materiaalinsa kestävästä lähteestä ja lahjoittaa 7% myynnistään naisten koulutusta ja voimaannuttamishankkeita Nepalin Naisten Pankin kautta tukeakseen.

Kohderyhmä: perheet, jotka arvostavat vastuullista kulutusta

Kaikon kohderyhmään kuuluvat perheet, jotka ovat kiinnostuneita vastuullisesta kulutuksesta ja joilla on nuoria lapsia. Brändi myy tuotteitaan verkossa ja valituilla jälleenmyyjillä Suomessa ja on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jolla on vahva verkko-osoite, joka tavoittaa asiakkaita ympäri maailmaa.

Muodin tulevaisuuden tie

Kaiko tavoittelee parempaa tulevaisuutta muotialalla tekemällä muodista kestävämpää ja eettisempää. MiniQ valikoimasta löytyy ihania Kaikon vaatteita aikuisille ja lapsille. Hae lapsellesi sopivat vaatteet jo tänään miniQ verkkokaupasta!