Molo Kids

Molo on tanskalainen lastenvaatebrändi, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman vaatteita lapsille. Brändi on tunnettu leikkisistä ja värikkäistä kuoseistaan, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista huolellisesti harkiten. Vaatteet ovat mukavia, kestäviä ja pitkäikäisiä, täydellisiä lapsuuden leikkejä varten. Molo on myös sitoutunut kestävään kehitykseen ja käyttää ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotantomenetelmiä.

Yksi Molon tärkeimmistä erottuvista ominaisuuksista on rohkeat ja ainutlaatuiset digiprintit. Heidän suosituin tuotekategoria meillä ovat ulkovaatteet.

Toinen Molon vaatteiden vahva puoli on niiden kestävyys. Ne on suunniteltu kestämään kulutusta ja myös ulkovaatteet ovat konepesun kestäviä, mikä tekee niistä helppoja hoitaa. 

Molo on myös sitoutunut kestävään kehitykseen, käyttäen ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotantomenetelmiä ympäristövaikutustensa minimoimiseksi. He tukevat myös reilua kauppaa ja eettisiä tuotantotapoja, varmistaakseen, että heidän vaatteitaan valmistavat ihmiset kohdellaan reilusti. 

Yhteenvetona Molo on lastenvaatebrändi, joka tarjoaa ainutlaatuisia ja rohkeita kuoseja, laadukkaita ja kestäviä vaatteita. Me pidämme Molon vaatteista ja käytämme niitä itse omilla lapsillamme!

-50%
Molo Kids college Mika Poetic Landscape

Molo Kids college Mika Poetic Landscape

29,50 € 59,00 €
-50%
Molo Kids t-paita Ralphie Dinos

Molo Kids t-paita Ralphie Dinos

19,98 € 39,95 €