Nakoa lappuhaalari Black

Nakoan Lappuhaalari saatavilla nyt tyylikkäänä mustana!

Tyylikkässä lappuhaalarissa säädettävät henkselit lisäävät haalarin mukavuutta ja käyttöikää. Nakoan Lappuhaalari on 100% pellavaa, ja toimii hyvin esimerkiksi printtituotteidemme parina. Lappuhaalari on suunniteltu käytännölliseksi ja henkseleistä löytyy säätövaraa kolmen napinläven verran. Lappuhaalarin vyötärön molemmilta puolilta löydät reikäkuminauhat, joiden avulla voit kiristää lappuhaalarin housuosan lapsellesi sopivaksi. Säätömahdollisuuksien avulla lappuhaalari menee hyvin kaksoinkoon molemmissa koissa ja ne lisäävät lappuhaalarin käyttöikää. 

Koot 56/62-140/146
Suunniteltu Suomessa, valmistettu Virossa
100% pellavaa Liettuasta
Kankaalla Ökötex100-standardi

Koon valinta

Lappuhaalari kestää hyvin aikaa säädettävien henkseleiden ja vyötärössä olevan kuminauhan ansiosta. Koko on käytettävissä molemmissa koissa, mutta on suunniteltu vastamaan kaksoiskoon suurempaa kokoa. Katso apua sopivan lappuhaalarin koon valintaan suuntaa antavasta mittataulukosta tai ota yhteyttä asiakaspalveluun! Lappuhaalarin kutistuvuus max. 5%, pääosin pituudesta.

Hoito-ohjeet

Pese pellava max. 40 asteessa samansävyisten kanssa nestemäisellä pesuaineella. Linkous max. 600 kierrosta. Suosi tasokuivausta ja kuosittele kosteana, niin lappuhaalari on kuivuttuaan valmis käytettäväksi!

Hinta: 51,92 € 64,90 €