PaaPii Uljas paita Sesse harmaa

Rapsuta Sesseä korvan takaa ja taputa pehmeää massua – kohta Sesse jo antaakin tassua! Suloiset pikkukoirat ovat saapuneet ilahduttamaan kaikkia PaaPiin ystäviä. Koirakuosinen trikoopaita on oiva valinta jokapäiväiseen käyttöön. Mukava luomupuuvillainen materiaali tekee tästä pitkähihaisesta paidasta sopivan niin hauskoihin leikkeihin kuin rauhallisiin päiväunihetkiin. Pitkähihainen Uljas -paita on malliltaan kapea, mutta materiaaliltaan joustava ja pehmeä.

PaaPiin kotimainen lasten paita avaa portit mitä ihmeellisimmille mielikuvitusleikeille. Yhdistä paita esimerkiksi PaaPiin Rento -collegehousujen kanssa ja muodostat lapselle mukavan asun

Mietitkö mikä koko sopii lapselle parhaiten? Tarkasta mittataulukkomme, josta löydät parhaiten lapselle sopivan koon.  Löydät tämän vaatteen mittataulukon alempaa.

Lasten paita on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa. 

Materiaali on luomupuuvillatrikoo, joka on valmistettu Liettuassa, GOTS- ja Öko tex -sertifioidussa tehtaassa. GOTS -sertifikaatti takaa, että kankaan valmistus on luonnonmukaista alusta loppuun. Öko tex puolestaan varmistaa, että kangas on turvallinen myös herkälle iholle.

 

Hinta: 16,45 € 32,90 €
Loppuunmyyty