PaaPii aikuisten tunika Sumu Pohjolan portti harmaa

Aarnioilla metsänhengen, virvatulten viettelysten ulvovat sudet ylevästi, otsot kannelta soittavat, petäjäistä näppäilevät. Juhlistavat elonkehrää, täysikuuta taivaankannen. Varjelevat porttia Pohjolan, veräjäistä sydänmaiden, maaemoa metsäläisten, luontoäitiä korpimaiden.

Tässä A-linjaisessa tunikassa on pitkät hihat ja alaspäin levenevä helma. Sumu on malliltaan selkeä, jossa lumoavan värinen Pohjolan portti -kuosi pääsee oikeuksiinsa. Vaatemallin hihoja on väljennetty, mikä tekee tunikasta entistäkin mukavamman. Materiaalina luomupuuvillatrikoo on pehmeää ja joustavaa ja sopii jokapäiväiseen käyttöön.

PaaPiin kotimainen tunika on jokaisen naisen luottovaate. Yhdistä tunika esimerkiksi PaaPiin yksiväristen Sorja -legginsien kanssa muodostaaksesi upean asun.

Mietitkö minkä koon valitsisit? Tarkasta mittataulukkomme, josta löydät sopivimman koon. Tämän vaatteen mittataulukon löydät selaamalla sivua alaspäin. 

Tunika on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa. 

Materiaali on luomupuuvillatrikoo, joka on valmistettu Liettuassa, GOTS- ja Öko tex -sertifioidussa tehtaassa. GOTS -sertifikaatti takaa, että kankaan valmistus on luonnonmukaista alusta loppuun. Öko tex puolestaan varmistaa, että kangas on turvallinen myös herkälle iholle.

Hinta: 40,10 € 72,90 €
Loppuunmyyty