PaaPii body Nuutti okra

Suloinen PaaPiin okran värinen vauvan body kettukuosilla. Pitkähihainen body on mukava niin päiväunilla kuin leikkihetkissä. Olalla ja haarassa olevat nepparit helpottavat pukemista ja takaavat, että vaate pysyy päällä villimmässäkin menossa. Malliltaan istuva body ja luomupuuvilla on vauvan ihoa vasten pehmeä ja miellyttävä.

Nuutti tykkää leikkiä piilosta ja seikkailla. Sen suosikkipiilo on erään suuren kuusen alla. Luonto on Nuutille tärkeä. Sen nenään tuoksuu pulleat marjamättäät sekä taivaaseen kurkottavat havupuut. Seikkaillaan yhdessä Nuutin kanssa!

Mietitkö, mikä koko sopii vauvalle parhaiten? Tarkasta mittataulukkomme, josta löydät parhaiten vauvalle sopivan koon *klik*. Skrollaamalla alaspäin löydät tämän vaatteen mittataulukon.

Kotimainen body on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa.

Materiaaliltaan vauvanvaate on GOTS- ja Öko tex -sertifioidussa tehtaassa valmistettu luomupuuvillatrikoo. GOTS- sertifikaatti takaa, että kankaan valmistus on luonnonmukaista alusta loppuun. Öko tex puolestaan varmistaa, että kangas on turvallinen myös herkälle iholle. 

Hinta: 34,90 €