Nakoa frillahaalari Rose

Nakoan Frillahaalari saatavilla nyt hurmaavassa Rose-sävyssä!

Elegantissa frillahaalarissa säädettävät frillahenkselit toimivat kauniina yksityiskohtana. Frillahaalari on rentoa pellavaa, joka toimii hyvin esimerkiksi printtituotteidemme parina. Frillahaalari on suunniteltu käytännölliseksi ja henkseleistä löytyy säätövaraa kolmen napinläven verran. Frillahaalarin vyötärön molemmilta puolilta löydät reikäkuminauhat, joiden avulla voit kiristää frillahaalarin housuosan lapsellesi sopivaksi. Säätömahdollisuuksien avulla frillahaalari menee hyvin kaksoinkoon molemmissa koissa ja ne lisäävät frillahaalarin käyttöikää. 

Koot 56/62-140/146
Suunniteltu Suomessa, valmistettu Virossa
100% pellavaa Liettuasta
Kankaalla Ökötex100-standardi

Koon valinta

Frillahaalari kestää hyvin aikaa säädettävien henkseleiden ja vyötärössä olevan kuminauhan ansiosta. Koko on käytettävissä molemmissa koissa, mutta on suunniteltu vastamaan kaksoiskoon suurempaa kokoa. Katso apua sopivan frillahaalarin koon valintaan suuntaa antavasta mittataulukosta tai ota yhteyttä asiakaspalveluun! Frillahaalarin kutistuvuus max. 5%, pääosin pituudesta.

Hoito-ohjeet

Pese pellava max. 40 asteessa samansävyisten kanssa nestemäisellä pesuaineella. Linkous max. 600 kierrosta. Suosi tasokuivausta ja kuosittele kosteana, niin frillahaalari on kuivuttuaan valmis käytettäväksi!

Hinta: 55,92 € 69,90 €